dijous, 1 de setembre del 2016

TALLERS PRÀCTICS DE JIN SHIN JYUTSU

Patiu molts refredats? Només teniu ganes de jeure quan esteu tristos? Voleu saber com gestionar millor l'ansietat? No sabeu per què reaccionem de forma tant violenta davant de certes situacions? Teniu problemes a la pell? Voleu canviar la vostra forma de viure certes situacions? No sabeu com enfrontar-vos a les obsessions? Us preocupeu massa per les coses?
Des de ja fa uns quants anys a Psicojin un oferim tallers pràctics de Jin Shin Jyutsu en els quals podeu aprendre a utilitzar aquest art tan senzill i efectiu amb el que qualsevol persona pot aprendre a conèixer millor la relació entre el seu cos i les seves emocions per millorar el seu propi benestar i el de la gent del seu entorn.


1. TALLER INICIAL DE JIN SHIN JYUTSU


Aquest taller inicial està destinat als nous practicants de Jin Shin Jyutsu o a aquelles persones que ja han tingut cert contacte amb aquest art sense arribar a aprofundir-hi. És una introducció pràctica que us permetrà identificar l'arrel emocional i els tractaments bàsics per tot tipus de circumstàncies físiques i psíquiques. El seu contingut gira al voltant de les cinc Profunditats i els exercicis d'auto-ajuda basats en els dits de les mans. El seu desenvolupament inclou teoria, debat i petites pràctiques individuals.

En acabar el taller us endureu amb vosaltres molta informació, apunts impressos i un bon grapat d'eines pràctiques que us ajudaran a comprendre i gestionar millor la interacció entre el vostre cos i les vostres emocions. Sereu capaços de tractar de forma eficaç tot tipus de problemes de salut físics i emocionals.

Realitzarem un total de 7 sessions (d'entre una hora i mitja i dues hores cadascuna).

CONTINGUTS DE LES SESSIONS:
  • INTRODUCCIÓ. Significat, història i funcionament de JSJ. Conceptes fonamentals: Profunditats, Tanques de Seguretat, fluxos, actituds i patrons.
  • LA PRIMERA PROFUNDITAT. La preocupació. L'experiència del món i la por al futur. Indicadors, problemes, tractaments i exercicis amb el dit polze.
  • LA SEGONA PROFUNDITAT. La tristesa. L'estructura espiritual, la creativitat i la infelicitat. Indicadors, problemes, tractaments i exercicis amb el dit anular.
  • LA TERCERA PROFUNDITAT. La ràbia. El principi d'acció i el repartiment de culpes. Indicadors, problemes, tractaments i exercicis amb el dit del mig.
  • LA QUARTA PROFUNDITAT. La por. La flexibilitat, el patiment per la pròpia subsistència. Indicadors, problemes, tractaments i exercicis amb el dit índex.
  • LA CINQUENA PROFUNDITAT. L'esforç i la pretensió, la força que ens sosté. Indicadors, problemes, tractaments i exercicis amb el dit petit.
  • SÍNTESI. Repàs general i resolució de dubtes. El cicle del canvi. Entrega i pràctica del CCP, un flux especial per armonitzar el corrent energètic.

2. TALLER AVANÇAT DE JIN SHIN JYUTSU


Aquest taller us proposa un aprofundiment en la pràctica de Jin Shin Jyutsu en el qual rebreu i aprendreu a realitzar tractaments complexos a la camilla amb els quals podreu treballar circumstàncies físiques i psíquiques de tot tipus. Els continguts d'aquest taller tracten sobre les vint-i-sis Tanques de Seguretat i els principals fluxos que les desbloquegen. El desenvolupament del taller inclou teoria, debat i una gran quantitat de pràctiques a la camilla on exercireu tant de pacient com de practicant.

En acabar us endureu amb vosaltres molta informació, apunts impressos i un bon grapat de pràctiques realitzades, així com un conjunt de fluxos perfectament detallats amb els que podreu treballar de forma eficaç tot tipus de problemes físics i emocionals amb les persones del vostre entorn.

NOTA: És molt recomanable haver realitzat prèviament el nostre taller inicial o haver-ne treballat els continguts (cinc Profunditats, exercicis d'auto-ajuda) en algun altre lloc.

Realitzarem un total de 9 sessions (d'entre una hora i mitja i dues hores cadascuna).

CONTINGUTS DE LES SESSIONS:
  • INTRODUCCIÓ. Repàs sobre les cinc Profunditats. Conceptes fonamentals: 26 Tanques de Seguretat, fluxos, pujada i baixada de l'energia. El Flux de l'1.
  • LA PRIMERA PROFUNDITAT. Les Tanques 1 a 4. El Flux del 3.
  • LA SEGONA PROFUNDITAT (I). Les Tanques 5 a 8. El Flux 5/6/7/8.
  • LA SEGONA PROFUNDITAT (II). Les Tanques 9 a 12. El Flux 11/12/4/3.
  • LA SEGONA PROFUNDITAT (III). Les Tanques 13-15. El Flux del 15.
  • LA TERCERA PROFUNDITAT (I). Les Tanques 16 a 19. El Flux 16/17/18/19.
  • LA TERCERA PROFUNDITAT (II). Les Tanques 20 a 22. El Flux 20/21/22.
  • LA QUARTA-QUINENA PROFUNDITATS. Les Tanques 23 a 26. El Flux 23/25.
  • SÍNTESI. Repàs general i resolució de dubtes.


EL FUNCIONAMENT DELS NOSTRES TALLERS
Assistència: L'assistència a totes les sessions no és obligatòria però sí recomanable de cara a assolir una perspectiva més completa sobre la teoria i la pràctica impartides. Els participants que assisteixin a la resta de sessions seran obsequiats amb la darrera. 
Grups: Petits, d'entre 3 i 6 persones, per facilitar la pràctica i l'intercanvi. 
Horari, freqüència i calendari: A convenir amb els participants. Us proposarem horaris de divendres a la tarda i una freqüència mensual, però podem adaptar-nos a altres propostes en funció de les necessitats dels participants. Els tallers regulars començaran entre setembre i d'octubre i finalitzaran entre abril i maig. 
Material: Nosaltres us ho proporcionarem tot. Només cal que vestiu roba còmoda (per una qüestió de comfort, les pràctiques són molt senzilles). Podeu portar material per prendre nota si ho preferiu tot i que us facilitarem apunts impresos sobre tots els continguts impartits. 
Preu: 15 € per persona i sessió.

PER APUNTAR-VOS ALS TALLERS O DEMANAR-NOS INFORMACIÓ
Contacteu amb Psicojin a través del correu electrònic psicojin@gmail.com o trucant al telèfon 627-20-69-30 (Marc).

Especifiqueu-nos, si us plau, si coneixeu alguna altra persona que voldria participar-hi i quina és la vostra disponibilitat horària. Els nostres tallers es desenvolupen prioritàriament en horari de divendres a la tarda i amb una freqüència mensual, però aquest calendari és flexible.

Nota: Recordeu que organitzem grups petits, així que si us interessa iniciar un nou grup fora de les dates i els horaris previstos només cal que us poseu en contacte amb nosaltres. Si reuniu entre 3 i 6 persones interessades sempre podrem trobar un calendari adequat pel vostre grup.

PSICOJIN, centre de salut
Jin Shin Jyutsu | Reflexologia | Tallers i més
C. Torre dels pardals, núm. 7, Barcelona
666-748-137, Pepa | 627-206-930, Marc
psicojin@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada